Запитання і відповіді

  • Ні! Ми повністю безкоштовно надаємо свої послуги для людей, що шукають роботу в Польщі та ЄС з легальним працевлаштуванням. Ви оплачуєте лише медичне страхування, необхідне для відкриття робочої національної візи, і послуги візового центру, якщо у вас немає біометричного паспорту і вам потрібна віза.
  • Вам достатньо тільки залишити заявку у нас на сайті або заповнити анкету, щоб ми відразу отримали усю необхідну інформацію про вас. Окрім цього, ми завжди готові проконсультувати вас по телефону чи у соціальних мережах. Так, ми доступні усюди для того, щоб максимально якісно і швидко допомогти вам у реалізації власних мрій!
  • Віднедавна Польща дозволила працевлаштовувати українців по біометричному паспорту без наявності візи. Це дає вам можливість працювати 90 днів раз на півроку на території Польщі. Проте вам нічого не заважає відкрити робочу національну візу (ми надаємо “запрошення” та консультацію безкоштовно) та працювати на території Польщі протягом 180 днів.
  • Так, працевлаштування повністю офіційне та легальне. Ми не маємо жодного права позбавляти вас захисту! Після того, як ми підшукали вам необхідну вакансію та оформили необхідні документи для перетину кордону, ви ознайомлюєтесь із трудовим договором, який ми спільно підписуємо для забезпечення соціального і фінансового захисту вас як працівника.
  • Для того, щоб розпочати процес Вашого працевлаштування, необхідне належне документальне оформлення. Головним документом, що уможливлює Ваше подальше працевлаштування, є запрошення від роботодавця, термін оформлення якого становить 10 робочих днів. Після виготовлення оригінал надсилається на Вашу адресу в Україні. З ним Ви можете звернутися до візового центру або консульства відповідного регіону України для отримання візи. Детальну інформацію щодо візового оформлення можете знайти тут.
  • Після отримання візи необхідно звернутися безпосередньо до рекрутера, що займався оформленням Ваших документів. Вас очікуватимуть у визначену заздалегідь дату в одному з відділів нашої компанії. Перед виїздом Ви обов’язково отримаєте детальну інформацію щодо Вашого приїзду, яка міститиме: дату та місто приїзду, рекомендований транспорт, контакти наших працівників, що зустрінуть Вас на місці.
  • Для безперешкодного перетину кордону, в’їжджаючи до Польщі, ви повинні мати:

    • дійсний закордонний паспорт;
    • дійсну візу або інший документ, що дає право в’їзду та перебування на території Польщі;
    • документ, що підтверджує наявність медичного страхування на час перебування в Польщі;
    • оригінал запрошення від роботодавця.

    На кордоні Вас можуть запитати про ціль та умови перебування в Польщі.

  • Відразу після оформлення усіх необхідних документів на території України (віза, якщо це необхідно) ми надамо вам пораду, як краще, швидше і дешевше дістатись необхідного місця в Польщі. Наші працівники зустрінусь вас із щирою посмішкою та супроводять до місця праці!
  • Після 3 місяців офіційної роботи на території Польщі ви отримаєте можливість оформити посвідку на тимчасове проживання (карта тимчасового побиту). В будь-якому випадку, якщо ви хочете залишитись працювати довше, ніж планували - просто зверніться до нас будь-яким зручним способом і ми обов’язково спільно вирішимо це питання!

Не знайшли відповіді на своє запитання?

Задайте запитання, заповнивши форму нижче: